Ajándék

Kedves Olvasóim!

Ajándékot szeretnék adni nektek!!!!! 
Mindenkinek!!!!
Mindenkinek, aki elolvassa eddigi bejegyzéseimet Az EGÉSZ-ség Rád talált blogomban, és szán rá néhány percet, hogy 10 kerek mondattal véleményezze a látottakat, olvasottakat.
Mi lesz az ajándék??? Az legyen meglepetés!
Segítségeteket előre is köszönöm!

További szép hétvégét mindenkinek!







Megjegyzések

  1. A facebookon keresztül az Egészség klub oldalán találtam rá a blogodra.Először az tetszett meg ,hogy a kiválasztott témáról(egészséges életmód)nem csak úgy össze-vissza elkezdtél írni,hanem van egy felépítése,egy koncepciója.Olyan jó ,hogy először pl.megfogalmaztad,hogy miaz egészség és mi a betegség.
    Nagyon egyetértek abban veled,hogy csinálhatunk akármit,ha lelkileg nem vagyunk rendben akkor nem igazán fogjuk a bőrünkben jól érezni magunkat.Már orvosilag is igazolt,hogy egy lelki trauma rákot okozhat.Engem érdekelne,ha különböző praktikákat is bemutatnál a lélek rendbentartására. Pl: lássuk meg mindenben azt a kis jót is ami van benne,vagy a pozitív gondolkodásról. Nem tudom javasolhatnék-e egy két témát.Szívesen olvasnék ,eg látné gyakorlatokat a jógáról.Recepteket is szívesen vennék.
    Még nem említettem,hogy kíváncsian várom hétről-hétre a könyvajánlókat is.
    Gondolom még sok jó téma vár majd itt rám a blogodon.
    Körtvélyessy Andrea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andrea!

      Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, véleményedet!
      Köszönöm, hogy szántál Rám időt!
      Az ötleteidet, javaslataidat nagyon jónak találom, és fontosnak gondolom, hogy olyan dolgokról írjak, ami az olvasóimat érdekli. A következő email címre küld el kérlek az otthoni címedet, és én a jövő héten küldöm a meglepetést: h.judit&rca.hu
      További szép hétvégét!
      Üdv
      Judit

      Törlés
  2. Szia Judit.Elküldtem a címem.Itt csak egy megjegyzés,hogy elírtad az e-mail címedet.A kukac helyett és jel van.Javítsd ki,akkor másoknak már nem kell a hibát keresni.Nekem a fiam jött rá,hol a hiba.Szép estét.Andi

    VálaszTörlés
  3. Még csak ma találtam rád a Facebook-on, de annyit mondhatok, hogy a bemutatkozásodnál lévő mottód, nagyon megfogott. Fel is iratkoztam a blogodra, hogy ezután rendszeres olvasód legyek, lássam mik a friss bejegyzéseid. Most pedig éppen csemegézek az írásaidból. Örülök, hogy megtaláltalak és hogy eztán tudok majd írogatni neked megjegyzéseket. Csak azért írok, hogy jelezzem itt jártam nálad. További szép estét Neked! Emi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Emi!

      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy tetszenek az írásaim. Amikor láttam, hogy feliratkoztál a rendszeres olvasóim közé, azonnal megnéztem, hogy van-e blogod? Persze azonnal bele is olvastam. Mindegyiket nem olvastam el, de a a boltos-angyalos történet nagyon tetszett!!!!! Gratulálok én is a blogodhoz! További szép estét Neked! Várlak holnap is! Könyvismertető lesz!
      Judit

      Törlés
  4. Kedves Judit!

    Nemrég találtam meg a blogodat Páromon keresztül. Neki és nekem ugyanúgy fontos az egészség, rögtön fel is keltetted érdeklődésünket. Jó látni, hogy részletezted az egészség és a betegség mibenlétét. Külön öröm számomra, hogy ezeket a harmónia és a tudatfolyamatok szempontjából is vizsgáltad! :) Fontos tudnunk, hogy alapvetően mindez az elménkben játszódik le. Tehát alapvetően szellemi fejlődésre van szükségünk, hogy az egészségtudatot megteremtsük. Ennek fontos eszköze a jóga, az egyensúly a természettel (akár egészséges táplálkozáson keresztül is), és a meditáció. De én még egy elemet hozzátennék szívem szerint: az egészséget az életmódunkban. Kapcsolataink, ha "egészségesek", szintén hozzátesznek belső teljességünkhöz. Ezen felül vállaljuk önmagunkat! A Lélek bezárása szintén megbetegedéshez vezet. Ajánlom, hogy tanulmányozd ilyen szempontból is a kérdést! :)

    Köszönöm munkádat, s kérlek, folytasd! :) A legjobbakat kívánom: Szilárd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szilárd!

      Örülök, hogy tetszik a blogom, és tökéletesen egyet értek azzal amit írtál. Egyetlen dolog van benne, ami nekem nem megy, az pedig a jóga. Persze tudom, hogy miért, de azt most itt nem részletezném. Az egészséges életmódról mindenképpen szeretnék majd írni. Felmerült bennem néhány kérdés miután elolvastam a bejegyzésed.Pl: mit értesz azalatt, hogy a Lélek bezárása, lehet azt bezárni? A másik pedig ami már személyes, hogy mivel foglalkozol, az kiderült a bejegyzésedből, hogy sokat tudsz.
      Azt hiszem nem tévedek, hogy Te Emi Párja vagy. Kérlek az email címemre küldjétek el a címeteket és a jövő héten küldöm a megígért ajándékot!
      Köszönöm a soraitokat!
      További szép estét!
      Judit

      Törlés
    2. Kedves Judit!

      Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat! :) A sok tudástól még nagyon messze vagyok, persze, igyekszem. Kérdésedre a válasz: sajnos lehetséges a Lélek bezárása. Épp erre szolgál az ego. Véleményem szerint az ego hatalmas tanítómester, általa ismerjük meg önmagunk ellenpontját, hogy valódi lényünkké váljunk. De az ego korlátokat szab a Léleknek. Úgy képzeld el a Lelket, mint egy gyertyalángot. Az ego egy szűrő, amivel a lángot letakarjuk, így a Lélek fénye tompul. Minél nagyobb az ego, tehát sűrűbb a szűrő, annál kevesebb fényt enged át a Lélekből. Így persze, a Lélek semmit nem veszít erejéből, de kevésbé tudunk azonosulni vele.

      Nos, akkor ezen a ponton szeretném felajánlani segítségemet: jógaoktatónak tanulok egy pesti főiskolán! Na, ezek azok a véletlenek, amikről épp most írtam a blogomon, ha gondolod, olvasd el! ;) De az energiagyógyítással is foglalkozom már egy évtizede, és persze keresem a tudást, a kiutat az anyagvilág illúziójából, zenét szerzek, novellát írok - és emellett robotolok egy gyárban! :D

      Igen, amint kitaláltad, Emi a Párom, aki mutatta a blogodat. :) Azonnal küldöm a postacímet! Előre is köszönjük!

      A legjobbakat kívánok, kellemes estét: Szilárd

      Törlés
  5. Nagyon örülök, hogy az "egészség " Rám talált és megtaláltam a blogodat,ez nem véletlen( mert véletlenek nincsenek)nagyon örülök a sok jó dolognak,szeretem az új dolgokat kipróbálni és ami számomra működik azokat beépítem a mindennapjaimba,amit érdekesnek találtam megosztom az interneten,a többiekre is ráfér az eészségre való odafigyelés, mert sokkal könnyebb az egészséget megőrizni, mint a betegséget gyógyítani.
    Jógáról cska annyit szeretnék szólni, hogy az egy csodálatos dolog, amióta művelem teljesen helyre állt a vérnyomásom, az izületeim sem fájnak.( előtte elég sokat szenvedtem mind kettőtől. Mégegyszer köszönöm és mindenből eleget kívánok Neked!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Én is nagyon örülök, hogy Rám találtál, illetve a blogomra!Egyet értünk, véletlenek valóban nincsenek. Kívánok Neked jó olvasgatást, és köszönöm ha megosztod azokat a dolgokat, ami talán másoknak is a segítségére lehet. Küld el a címedet, én pedig küldöm az ajándékot. h.judit@rca.hu

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélek .......Láb.....Gyökércsakra

Ételeink pH-értéke

Lélek.....Szem......Homlokcsakra