Céljaim, Terveim,

Ma reggel takarítás közben (ilyenkor jönnek a korszakalkotó ötleteim), azon gondolkodtam, hogyan lehetne egy kicsit feldobni a blogomat, hogy ne "csak" információ átadás legyen, de egyben szórakoztató is. Arra jutottam, hogy egy kis csemegét is átnyújtok nektek az írásaimmal együtt. 
A mai csemege: Forró Csoki 
A házi forró csokinál nincs finomabb, és gyorsan el is készíthető, ha minden van hozzá otthon. Sőt akár több napig is iható, ha különböző ízesítésekkel készítitek (fahéj, menta, vanília, chili). A bolti változatot nem ajánlom, mert meg sem közelíti azt az ízélményt amit a házi ad. 
Alapanyagok 2 adaghoz:
500 ml habtejszín
100 ml tej (2,8%-os)
200 g minimum 53%-os étcsokoládé
80 g barnacukor
1. Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barna cukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk.
2. Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett még egyszer felforraljuk.
3. Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.

Akkor jöhetnek a célok, tervek:


Minél több embernek segítséget nyújtani abban, hogy
 EGÉSZSÉGES, KIEGYENSÚLYOZOTT, FIATALOS, ENERGIKUS, BIZAKODÓ, ÉLETTEL TELI életet éljen.

A WHO ( Egészségügyi Világszervezet) meghatározása szerint "az egészség nem pusztán a betegségi tünetek vagy károsodás hiányát jelenti, hanem egyben a  testi, lelki, szociális jólét állapotát".

Jómagam nagyon fontosnak tartom, hogy valóban segíteni tudjak másokon. Hihetetlen öröm, ha valaki jobban lesz, és jobb lesz az élete.
Fontos számomra, hogy úgy közelítsek az emberekhez, hogy valóban segíteni szeretnénk rajtuk, vállalva az ezzel járó plusz munkát, utána járást és ne keltsem azt az érzést, hogy a hátam közepére kívánom őket, a kérdéseikkel együtt.
Bízom benne, hogy TE, aki ezeket a sorokat elolvasod, valóban azt fogod tapasztalni, hogy a segítségedre voltam életed jobbá tételében.

Remélem, hogy az alábbi oldalakon sok-sok olyan információt sikerült összegyűjtenem, amivel a segítségedre lehetek és talán könnyebbé tehetem a változtatást.

Arra törekszem, hogy a blogom, őszinte, eredeti, hiteles, barátságos legyen.

Az egészség helyreállításához és fenntartásához, nem kevés erőfeszítés, kitartás, lelkesedés, kreativitás szükséges, ezeket nem tudom senkinek sem postázni, de ha bátorításra, segítségre, tanácsra van szükséged, akkor én mindig készen állok, hogy ezeket megtegyem.

Kívánom, hogy legyen örömteli szép napod!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélek .......Láb.....Gyökércsakra

Ételeink pH-értéke

Lélek.....Szem......Homlokcsakra