Kedves Olvasóim!

A mai "csemege" egy esti ötlet ami hozzájárulhat, hogy még kellemesebbé tegyünk  néhány percet, órát, amit magunkra tudunk szánni. Egy gyertya, egy illatos füstölő, finom illó olajos párologtató, és egy halk kellemes zene:http://www.youtube.com/watch?v=44YGF9fmEEo&feature=related

Régi "hagyományomhoz" híven, ha hétfő akkor Könyvajánló!

Az egy héttel ezelőtti témát folytatva, ismét egy olyan könyvet szeretnék ajánlani, ami a párkapcsolatok építéséről, szépítéséről, élhetőségéről szól.

Ez az a téma, ami írók "ezreit" ihleti meg. Manapság egyre nagyobb szükség van ezekre a könyvekre, amik segítséget nyújthatnak azoknak, akik szeretnék összetartani, megóvni párkapcsolatukat, megoldani  benne lévő gondjaikat.
Bármerre is nézünk szűkebb, tágabb ismeretségi körünkben azt láthatjuk, hogy egymás után mennek tönkre kapcsolatok, házasságok. Megváltozott az értékrend, olyan hamis, negatív információkat kapunk a médiából, amiknek nem építő, hanem romboló hatása van a minden napjainkra.

De vannak olyan "segítő szándékú" könyvek, amik megoldást adhatnak, vagy legalább egy új nézőpontot, amikor az ember kilátástalannak ítéli meg a helyzetét párkapcsolatában.

A könyv írója: Debra L. Reble

Címe: Párkapcsolat szívvel-lélekkel

Tartalma:  

A boldog párkapcsolat nem álom, hanem valóság. 

Debra L. Reble, a tapasztalt terapeuta egy új kapcsolatmodellen keresztül mutatja be, hogy a harmonikus párkapcsolatról szövögetett álmaink akkor válhatnak valóra, ha első lépésként megbékélünk önmagunkkal, ezt követően pedig mély lelki kapcsolatot alakítunk ki a párunkkal. Eljött az idő, hogy végre úgy tekintsünk a párkapcsolatra, mint a spirituális fejlődés eszközére. A Párkapcsolat szívvel-lélekkel ennek az alapjait fekteti le, amikor megismerteti az olvasót a test, a szív, a szellem és a lélek összehangolását segítő spirituális alapelvekkel. Kiderül, hogyan kapcsolhatjuk össze szerelmünk energiáját a sajátunkkal úgy, hogy közben elfogadjuk, hogy ezek az energiák más-más forrásból származnak. Megtudhatjuk, milyen módszerekkel garantálhatjuk az eggyé olvadt energia folyamatos áramlását és növekedését, amíg az végül teljesen átjárja egyéni és közös életünk minden aspektusát.

Ez a mérföldkőnek számító kézikönyv új értelmet ad a lelki társ fogalmának, és újszerű megközelítésben tárgyalja a féltékenység, a félelem, a régi sérelmek, a kiszolgáltatottság, illetve a közös alkotás és az ennek köszönhetően elmélyülő intimitás témáját. A férfi és női energiák egyensúlyba hozásától kezdve az energiát adó szeretkezésig rengeteg tippet kaphatunk a párkapcsolat minden területén. Az egyes fejezetek gyakorlati feladatokkal zárulnak, amelyek segítenek lángra lobbantani az őszinte szeretetet, szenvedélyt és intimitást.

„Nem számít, milyen körülmények között élünk, a jól működő párkapcsolat mindenki számára elérhető, hiszen az erő bennünk rejlik, nem a környezetünkben. Szívből remélem, hogy ennek a könyvnek a segítségével mások is képesek lesznek megteremteni a feltételeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy minden szempontból megfelelő kapcsolatot tarthassanak fenn önmagukkal és a környezetükkel is.” – Debra L. Reble

Kellemes olvasást, pihenést!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Lélek .......Láb.....Gyökércsakra

Ételeink pH-értéke

Lélek.....Szem......Homlokcsakra